Informatie

Congreslocatie
Beatrix Theater

De congreslocatie ‘Beatrix Theater’ ligt centraal in Utrecht en is goed bereikbaar. Het ligt op nog geen 100 meter van Station Utrecht en vanaf de snelweg is het 10 minuten rijden. Er bevinden zich voldoende (betaalde) parkeerplekken tegenover of achter de locatie. Fietsen kunnen gratis achter het gebouw gestald worden.

 

Adres:
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht

Utrecht

Deze prachtige stad staat bekend om haar historische binnenstad met groot winkelgebied, divers en ruim cultureel aanbod, spannende architectuur, verrassende musea, levendige festivals, bijzondere evenementen en weelderige parken. In de nabijheid van natuur, omringd door water en groen.

kromme-nieuwe-gracht-utrecht-1493624

Hotelreserveringen

Voor deelnemers aan het Velon Congres zijn er speciale tarieven en voorwaarden afgesproken met een aantal hotels in de buurt van de congreslocatie. Hieronder staat een overzicht van de betreffende hotels met de gemaakte afspraken. De getoonde tarieven zijn exclusief stadsbelasting.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid aan hotelkamers in Utrecht en omgeving dus we adviseren om zo spoedig mogelijk een kamer te reserveren.

favoriete-plekken_02
HotelAfstand (te voet)
tot congreslocatie
Prijs per persoon per nachtAnnuleringsvoorwaarden
Park Plaza Utrecht400 metervanaf €139 incl. ontbijtBij annulering tot 7 dagen voor aankomst servicetoeslag €15 per kamer
Hampton by Hilton Utrecht Central Station550 metervanaf €145 incl. ontbijtBij annulering tot 2 dagen voor aankomst servicetoeslag €15 per kamer
Crowne Plaza Utrecht600 metervanaf €161 incl. ontbijtBij annulering tot 2 dagen voor aankomst servicetoeslag €15 per kamer
Moxy Utrecht1.8 kilometervanaf €125 incl. ontbijtBij annulering tot 7 dagen voor aankomst servicetoeslag €15 per kamer
Ibis Utrecht1.9 kilometervanaf €117 incl. ontbijtBij annulering tot 2 dagen voor aankomst servicetoeslag €15 per kamer

Mochten er bij bovenstaande hotels onverhoopt geen kamers meer vrij zijn of ben je benieuwd naar andere hotels, kijk dan hier voor hotels in de buurt.