Registratie

Wees welkom in Breda!

 Tarief
Registratie voor Velon/VELOV leden
Velon/VELOV lid 18 & 19 maartEUR 390,00
Velon/VELOV lid 18 maartEUR 245,00
Velon/VELOV lid 19 maartEUR 245,00
Registratie voor niet-leden
Geen lid 18 & 19 maartEUR 490,00
Geen lid 18 maartEUR 345,00
Geen lid 19 maartEUR 345,00
Registratie voor studenten
Student 18 & 19 maartEUR 175,00
Student 18 maartEUR 90,00
Student 19 maartEUR 90,00

Registratie voor Velon/VELOV leden
Wanneer u direct het lidmaatschap aanvraagt bij Velon, mag u zich registreren voor het congres tegen het gereduceerde tarief. Het lidmaatschap bedraagt €85 per jaar, het voordeel bij deelname aan het congres is €100. U bespaart €15.

KLIK HIER om uw lidmaatschap bij Velon nu aan te vragen.

KLIK HIER om uw lidmaatschap bij VELOV nu aan te vragen.

 

Groepsregistratie
Als u zes personen of meer wilt registreren voor het Velon/VELOV Congres 2019, kunt u gebruik maken van het groepsregistratieformulier.
KLIK HIER om het formulier te downloaden. Wij ontvangen het formulier graag ingevuld retour per mail aan velon2019@leidscongresbureau.nl

Let op: wanneer u gebruik maakt van het groepsregistratieformulier, maken wij één groepsfactuur. Deze sturen wij u digitaal in PDF naar het opgegeven factuuradres.

 

Registratie voor studenten
Om in aanmerking te komen voor het studententarief, dient u fulltime student te zijn. Wij verzoeken u een kopie van uw bewijs van inschrijving per email naar ons toe te sturen.

 

Congresdiner
Bij uw registratie voor het Velon/VELOV Congres 2019 kunt u zich ook opgeven voor het congresdiner. De kosten voor het diner zijn €65,-, inclusief drankjes bij de maaltijd.

 

Annuleringsvoorwaarden
Het annuleren van uw deelname kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar: velon2019@leidscongresbureau.nl
Bij annulering tot twee weken voorafgaand aan het congres brengen wij EUR 110,00 aan administratiekosten in rekening. Als u binnen twee weken voorafgaand aan het congres annuleert, berekenen wij het volledige deelnemerstarief. Ook in het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Mocht u verhinderd zijn, dan is uw plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze collega zichzelf nog niet op een eerder tijdstip heeft geregistreerd voor het congres. Uw plaatsvervanger dient uw hele registratie over te nemen. Wanneer u zich voor beide dagen registreert, kunt u daar één vervangende deelnemer voor opgeven. Ook voor uw vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij toch niet aanwezig zal zijn tijdens het congres.

Er wordt EUR 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, wanneer een wijziging in uw registratie een aanpassing van de factuur tot gevolg heeft.