Registratie

Registratie voor Velon-/VELOV-leden
Als je lid bent van de Velon of VELOV op het moment van inschrijving, kun je deelnemen aan het Velon Congres met ledenkorting.

 

Registratie inclusief lidmaatschap
Je lidmaatschap start vanaf de eerstvolgende maand na inschrijving, en is geldig tot en met 31 december 2024. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Meer informatie over het Velon-lidmaatschap

 

Registratie voor studenten
Om in aanmerking te komen voor het studententarief, dien je voltijdstudent te zijn. Wij verzoeken je een kopie van je bewijs van inschrijving waaruit je voltijdstatus blijkt, te uploaden in je registratie of binnen een week na je registratie naar ons te mailen.

 

Groepsregistratie
Als je vijf personen of meer wilt registreren, kun je gebruik maken van de groepsregistratie, waarbij de groep in één keer dient te worden geregistreerd. Voor de groepsregistratie wordt één factuur opgemaakt op het aangegeven factuuradres. De groepsleden ontvangen twee weken voor aanvang van het congres de praktische informatie per e-mail.

 

Online betaling
Het totale door de deelnemer verschuldigde bedrag dient bij inschrijving te worden voldaan middels iDEAL. Binnen een week na je registratie ontvang je de factuur voor je administratie/declaratie per e-mail.

Festival

Elke deelnemer is van harte uitgenodigd voor het festival in het Beatrix Theater op maandagavond 18 maart, van 18:00 – 23:00 uur. Van een sprankelend welkomstdrankje tot een smakelijk diner, dat deels uit een walking diner en deels uit een buffet bestaat, hebben we alles tot in de puntjes geregeld om jouw smaakpapillen te verwennen. Maar dat is nog niet alles! Verwacht verrassende activiteiten, een lekkere mix van muziek en volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Het beste nieuws? We willen dat dit festival voor iedereen toegankelijk is, dus hebben we de toegangsprijs laag gehouden. Voor slechts € 32,50 krijg je niet alleen toegang tot dit geweldige evenement, maar ook nog eens een feestelijk welkomstdrankje, een heerlijk diner en drie drankenmuntjes. Eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening.

Wees welkom en meld je bij je registratie aan voor het festival!

Borrel
Op dinsdagmiddag vindt de afsluitende borrel plaats om nog even met elkaar na te praten. De borrel is gratis toegankelijk voor alle deelnemers. Om verspilling tegen te gaan, kan je in je registratie aangeven of jij deelneemt aan de borrel.

 

Pers
Elke mediaorganisatie kan maximaal één toegangskaart aanvragen voor het congres. Wanneer je hiervoor in aanmerking wil komen, stuur dan s.v.p. een e-mail naar velon2024@byease.nl met vermelding van je naam, organisatie en doel van je bezoek. Pers heeft toegang tot alle sessies en de mogelijkheid tot contact leggen met deelnemers en sprekers, waarbij je je altijd duidelijk kenbaar dient te maken als zijnde pers.

TarievenVroegboekRegulier
t/m 15-01v.a. 16-01
Registratie Velon/VELOV-leden
Registratie lid 18 & 19 maart425485
Registratie lid 18 maart295355
Registratie lid 19 maart295355
Registratie inclusief Velon-lidmaatschap
Geen lid, wel worden 18 & 19 maart525585
Geen lid, wel worden 18 maart 395455
Geen lid, wel worden 19 maart395455
Registratie niet-leden
Geen lid 18 & 19 maart525585
Geen lid 18 maart395455
Geen lid 19 maart395455
Studenten
Studententarief 18 & 19 maart205235
Studententarief 18 maart105135
Studententarief 19 maart105135

De bedragen zijn in Euro's en vrij van btw

Als je onverhoopt verhinderd bent

 

Annuleren van je deelname kan uitsluitend per e-mail via: velon2024@byease.nl

 

Mocht je verhinderd zijn, dan is je plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze collega zichzelf nog niet op een eerder tijdstip heeft geregistreerd voor het congres. Je registratie is niet op te splitsen in twee losse dagen. Voor je vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij niet aanwezig is tijdens het congres.

 

Bij annulering tot vier weken voor aanvang wordt € 110,00 administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht. Als je binnen vier weken voor aanvang annuleert, wordt het volledige bedrag berekend. In het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Indien er sprake is van betaling op rekening blijft de vordering bij annulering en/of no-show ongewijzigd.

 

Het Velon-lidmaatschap is niet te annuleren of overdraagbaar. Bij annulering van je registratie waarin het Velon-lidmaatschap is opgenomen, wordt het bedrag voor het lidmaatschap niet gerestitueerd.

 

Er wordt € 30,00 aan administratiekosten in rekening gebracht, wanneer een wijziging in je registratie een aanpassing van de factuur tot gevolg heeft.

 

algemene voorwaarden | privacyverklaring