Registratie

Wees welkom in Leeuwarden!

Tarief
Registratie voor Velon-leden
Velon-lid 8 & 9 maartEUR 445,00
Velon-lid 8 maartEUR 285,00
Velon-lid 9 maartEUR 285,00
Registratie inclusief lidmaatschap
Geen lid, wel worden 8 & 9 maartEUR 545,00
Geen lid, wel worden 8 maartEUR 385,00
Geen lid, wel worden 9 maartEUR 385,00
Registratie niet-leden
Geen lid, niet worden 8 & 9 maartEUR 545,00
Geen lid, niet worden 8 maartEUR 385,00
Geen lid, niet worden 9 maartEUR 385,00
Registratie full-time studenten
Student 8 & 9 maartEUR 195,00
Student 8 maartEUR 100,00
Student 9 maartEUR 100,00

Tip: registreer online vóór 8 maart 2021. Er wordt een toeslag van € 50,- in rekening gebracht wanneer u zich tijdens het congres registreert.

Registratie voor Velon-leden
Als u lid bent van de Velon op het moment van inschrijving, ontvangt u maar liefst €100,- korting op het congres (let op: het gaat om een Velon-lidmaatschap, dit geldt niet voor personen die alleen geregistreerd zijn bij BRLO).

 

Registratie inclusief lidmaatschap
Uw lidmaatschap start vanaf de eerstvolgende maand na inschrijving, en is geldig tot en met 31 december 2020. Hierna wordt uw lidmaatschap stilzwijgend verlengd. U kunt zich uitschrijven als lid door uiterlijk 8 weken voor het einde van het jaar een e-mail te sturen naar leden@velon.nl met als onderwerp ‘Afmelding lidmaatschap’.

 

Groepsregistratie
Als u zes personen of meer wilt registreren voor het Velon Congres 2020, kunt u gebruik maken van het groepsregistratieformulier.
Wij ontvangen het formulier graag ingevuld retour per mail aan velon2020@leidscongresbureau.nl.

Let op: wanneer u gebruik maakt van het groepsregistratieformulier, maken wij één groepsfactuur. Deze sturen wij u digitaal in PDF naar het opgegeven factuuradres.

Registratie voor studenten
Om in aanmerking te komen voor het studententarief, dient u voltijdstudent te zijn. Wij verzoeken u een kopie van uw bewijs van inschrijving per e-mail naar ons toe te sturen.

 

Pers
Elke mediaorganisatie krijgt maximaal twee toegangskaarten voor het congres. Een inschrijving als pers geeft toegang tot alle openbare ruimtes van het congres, en de badge die u bij registratie ontvangt dient altijd zichtbaar gedragen te worden. Journalisten zijn verplicht zichzelf zo te identificeren voordat zij in gesprek gaan met personen aanwezig op het congres.

Festival: miel (diner)
Bij uw registratie voor het Velon Congres 2020 kunt u zich ook opgeven voor het miel (diner) dat tijdens het Velon Festival zal plaatsvinden. De kosten voor het diner zijn €40,-, inclusief drankjes bij de maaltijd.

 

Festival: feestjûn (feest)

Het Festival loopt na het diner grenzeloos over in een sprankelend feest. De toegang is gratis op vertoon van uw badge; drankjes zijn voor eigen rekening. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u van plan bent deel uit te maken van dit onvergetelijke festijn.

 

Online betaling

Wanneer u zich inschrijft, kunt u alleen online met Ideal of creditcard betalen. Binnen een week na uw registratie ontvangt u de factuur voor uw registratie per e-mail.

 

Annuleringsvoorwaarden
Het annuleren van uw deelname kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar: velon2020@leidscongresbureau.nl

 

Heeft u zich geregistreerd voor 19 maart 2020? Bij annuleringen berekenen wij het volledige deelnemerstarief. Ook in het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Mocht u verhinderd zijn, dan is uw plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze collega zichzelf nog niet op een eerder tijdstip heeft geregistreerd voor het congres. Uw plaatsvervanger dient uw hele registratie over te nemen. Wanneer u zich voor beide dagen registreert, kunt u daar één vervangende deelnemer voor opgeven. Ook voor uw vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij toch niet aanwezig zal zijn tijdens het congres.

 

Heeft u zich geregistreerd vanaf 19 maart 2020? Bij annulering tot 15 februari 2021 brengen wij EUR 110,00 aan administratiekosten in rekening. Bij annuleringen vanaf 15 februari 2021 berekenen wij het volledige deelnemerstarief. Ook in het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Mocht u verhinderd zijn, dan is uw plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze collega zichzelf nog niet op een eerder tijdstip heeft geregistreerd voor het congres. Uw plaatsvervanger dient uw hele registratie over te nemen. Wanneer u zich voor beide dagen registreert, kunt u daar één vervangende deelnemer voor opgeven. Ook voor uw vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij toch niet aanwezig zal zijn tijdens het congres.

 

Er wordt EUR 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, wanneer een wijziging in uw registratie een aanpassing van de factuur tot gevolg heeft.