Festival

Festival

maandag 18 maart 2024- 17.25-23.00 uur

 

Direct na afloop van de eerste congresdag gaat het dak eraf tijdens ons spetterende festival! Geen onderbreking tussen de boeiende sessies en het avondprogramma; het is één vloeiend geheel vol kennis en plezier. Om 23.00 uur eindigt het festival, zodat je redelijk op tijd je bed kunt opzoeken en de volgende dag weer fris en fruitig aan het congres kunt deelnemen.

Dit festival is dé perfecte gelegenheid om op informele wijze te genieten van een bruisende mix van hapjes, muziek en activiteiten. Voor slechts € 32,50 krijg je toegang tot dit geweldige evenement én meer! Het feest begint met een feestelijk welkomstdrankje, gevolgd door een diner bestaande uit allerlei heerlijke hapjes. Daar bovenop ontvang je ook nog eens drie drankenmuntjes om de avond nog wat extra schwung te geven. Eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Waarom zou je deelnemen? Omdat dit het enige moment in het jaar is waarop je in een ontspannen sfeer kunt bijpraten met collega’s uit heel Nederland en Vlaanderen. Ontmoet nieuwe gezichten, knoop inspirerende gesprekken aan en bouw waardevolle connecties op. Het festival is laagdrempelig en biedt voor ieder wat wils, net als het diverse aanbod van hapjes en muziek.

 

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, en zeker niet op een maandag waar veel restaurants in de stad gesloten zijn. Mocht je je al hebben geregistreerd voor het congres maar het festival over het hoofd hebben gezien, stuur ons dan een mailtje. We zorgen ervoor dat het festival wordt toegevoegd aan je registratie en sturen je een aangepaste factuur met betaallink.

 

Als je bent ingeschreven via een groepsregistratie, vragen we je vriendelijk om de toevoeging van het festival via de contactpersoon te laten verlopen.

 

Mis het festival niet – het is dé kers op de taart van het Velon Congres 2024!