Registratie

Registratie is niet meer mogelijk

Voor wie al wel ingeschreven is: graag tot in Zwolle!

Registratie voor Velon-/VELOV-leden
Als je lid bent van de Velon of VELOV op het moment van inschrijving, kun je deelnemen aan het Velon Congres met ledenkorting.

 

Registratie inclusief lidmaatschap
Je lidmaatschap start vanaf de eerstvolgende maand na inschrijving, en is geldig tot en met 31 december 2023. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Meer informatie over het Velon-lidmaatschap

 

Registratie voor studenten
Om in aanmerking te komen voor het studententarief, dien je voltijdstudent te zijn. Wij verzoeken je een kopie van je bewijs van inschrijving waaruit je voltijdstatus blijkt, te uploaden in je registratie of binnen een week na je registratie naar ons te mailen.

 

Groepsregistratie
Als je vijf personen of meer wilt registreren, kun je gebruik maken van de groepsregistratie, waarbij de groep in één keer dient te worden geregistreerd. Voor de groepsregistratie wordt één factuur opgemaakt op het aangegeven factuuradres. De groepsleden ontvangen twee weken voor aanvang van het congres de praktische informatie per e-mail.

 

Online betaling
Het totale door de deelnemer verschuldigde bedrag dient bij inschrijving te worden voldaan middels iDEAL. Binnen een week na je registratie ontvangt je de factuur voor je administratie/declaratie per e-mail.

 

Congresdiner
Het feestelijke en informele congresdiner vindt plaats op maandagavond 13 maart in de Nieuwe Buitensociëteit. Ontmoet oude bekenden en ga een gesprek aan met nieuwe gezichten terwijl je je laat verrassen door heerlijke voor- hoofd en nagerechtjes van het speciaal voor deze avond samengestelde walking dinner. Het diner, inclusief drie drankenbonnen en entertainment, is € 75,00 per persoon. Extra drankjes zijn voor eigen rekening (te betalen met PIN bij de bar).

 

Feest
Het aansluitende feest op maandagavond (na het diner) is gratis toegankelijk voor iedere deelnemer. Drankjes zijn voor eigen rekening (af te rekenen met PIN bij de bar) en het entertainment wordt geregeld!

 

Borrel
Op dinsdagmiddag vindt de afsluitende borrel plaatst om nog even met elkaar na te praten. De borrel is gratis toegankelijk voor alle deelnemers. Om verspilling tegen te gaan, kan je in je registratie aangeven of jij deelneemt aan de borrel.

 

Pers
Elke mediaorganisatie kan maximaal één toegangskaart aanvragen voor het congres. Wanneer je hiervoor in aanmerking wil komen, stuur dan s.v.p. een e-mail naar velon2023@byease.nl met vermelding van je naam, organisatie en doel van je bezoek. Pers heeft toegang tot alle sessies en de mogelijkheid tot contact leggen met deelnemers en sprekers, waarbij je je altijd duidelijk kenbaar dient te maken als zijnde pers.

TarievenVroegboekRegulier
t/m 16-01v.a. 17-01
Registratie Velon/VELOV-leden
Registratie lid 13 & 14 maart (VOL)425485
Registratie lid 13 maart (VOL)295355
Registratie lid 14 maart295355
Registratie inclusief Velon-lidmaatschap
Geen lid, wel worden 13 & 14 maart (VOL)525585
Geen lid, wel worden 13 maart (VOL)395455
Geen lid, wel worden 14 maart395455
Registratie niet-leden
Geen lid 13 & 14 maart (VOL)525585
Geen lid 13 maart (VOL)395455
Geen lid 14 maart395455
Studenten
Studententarief 13 & 14 maart (VOL)205205
Studententarief 13 maart (VOL)105105
Studententarief 14 maart105105

De bedragen zijn in Euro's en niet onderhevig aan btw

Als je onverhoopt verhinderd bent

 

Annuleren van je deelname kan uitsluitend per e-mail via: velon2023@byease.nl

 

Mocht je verhinderd zijn, dan is je plaatsvervanger uiteraard welkom. Let er wel op dat deze collega zichzelf nog niet op een eerder tijdstip heeft geregistreerd voor het congres. Je registratie is niet op te splitsen in twee losse dagen. Voor je vervanger blijft de betalingsverplichting staan wanneer hij/zij niet aanwezig is tijdens het congres.

 

Bij annulering tot vier weken voor aanvang wordt € 110,00 administratiekosten per deelnemer in rekening gebracht. Als je binnen vier weken voor aanvang annuleert, wordt het volledige bedrag berekend. In het geval van no-show blijft de betalingsverplichting bestaan. Indien er sprake is van betaling op rekening blijft de vordering bij annulering en/of no-show ongewijzigd.

 

Het Velon-lidmaatschap in niet te annuleren of overdraagbaar. Bij annulering van je registratie waarin het Velon-lidmaatschap is opgenomen, wordt het bedrag voor het lidmaatschap niet gerestitueerd.

 

Er wordt € 30,00 aan administratiekosten in rekening gebracht, wanneer een wijziging in je registratie een aanpassing van de factuur tot gevolg heeft.